Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Διαγωνισμός του Carousel.gr για δύο σακίδια Gorjuss!

Για τα προϊόντα της Santoro Gorjuss δε χρειάζεται να πούμε πολλά καθώς τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της καρδιάς μας! Στο νέο διαγωνισμό του Carousel.gr λοιπόν κληρώνουμε δύο υπέροχα σακίδια της αγαπημένης μας Gorjuss! Δύο θα είναι και οι τυχεροί μας φίλοι! Ο καθένας θα αποκτήσει ένα από τα υπέροχα σακίδια βόλτας & δραστηριοτήτων! Μη χάνετε λοιπόν καιρό, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ και ποιος ξέρει; Ίσως αυτήν την φορά να είσαστε εσείς η τυχερή ή ο τυχερός!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:
- να κάνετε like στη σελίδα μας στο fb (θα μεταφερθείτε αυτόματα κάνοντας κλικ ΕΔΩ)
- να κοινοποιήσετε δημόσια τον διαγωνισμό στο fb
(θα μεταφερθείτε αυτόματα κάνοντας κλικ ΕΔΩ)
- να επισκεφτείτε το
Carousel.gr και αφού περιηγηθείτε στις κατηγορίες του να μας γράψτε σε σχόλιο, κάτω από τη δημοσίευση του διαγωνισμού στο facebook, ένα τουλάχιστο προϊόν που σας εντυπωσίασε*. 
*Ιδανικό θα ήταν εάν ο τελευταίος όρος του διαγωνισμού (η επίσκεψη & περιήγηση στο www.Carousel.gr) προέκυπτε σαν μία βόλτα, όπως ένα μικρό παιδί θα χάνονταν στους μαγικούς διαδρόμους ενός παιχνιδάδικου. Και σαν αφορμή για να ανακαλύψετε μικρά ή και μεγαλύτερα μαργαριτάρια ανάμεσα από τα χιλιάδες προϊόντα του Carousel.
Ευπρόσδεκτα όλα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις! 
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Ημερομηνία λήξης των συμμετοχών ορίζεται η Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 23:59. Η κλήρωση και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου μετά τις 9:00μμ.
- Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με νέα δημοσίευση στη σελίδα του Carousel στο facebook
- Τα έξοδα αποστολής των δώρων θα τα επιβαρυνθεί το Carousel.gr
- Οι νικητές της κλήρωσης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Carousel εντός δύο εβδομάδων από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμούν (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, facebook, τηλεφωνικώς). Στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει επικοινωνία για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων η κλήρωση θα επαναληφθεί.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
 
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου