Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ CAROUSEL.GR & ΤΗΣ TOOKY-TOYS ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ!
Ξεκινώντας δυναμικά τη νέα σχολική χρονιά, το Carousel.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Tooky-Toys, κληρώνει για μία τυχερή ή έναν τυχερό φίλο μας, έναν υπέροχο πίνακα διπλής όψεως! Έναν πίνακα για ατελείωτες ώρες διασκέδασης! Αλλά και για ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της επανάληψης των μαθημάτων στο σπίτι! Ένα δώρο που θα λατρέψουν μικρά και μεγάλα παιδιά!

Για να δείτε τα χαρακτηριστικά αλλά και άλλες λεπτομέρειες του πίνακα κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:
- να κάνετε like στη σελίδα μας στο fb (θα μεταφερθείτε αυτόματα κάνοντας κλικ ΕΔΩ)
- να κοινοποιήσετε δημόσια τον διαγωνισμό στο fb
(θα μεταφερθείτε αυτόματα κάνοντας κλικ ΕΔΩ)
- να επισκεφτείτε το
Carousel.gr και αφού περιηγηθείτε στις κατηγορίες του να μας γράψτε σε σχόλιο, κάτω από τη δημοσίευση του διαγωνισμού στο facebook, ένα τουλάχιστο προϊόν που σας εντυπωσίασε*.

*Ιδανικό θα ήταν εάν ο τελευταίος όρος του διαγωνισμού (η επίσκεψη & περιήγηση στο www.Carousel.gr) προέκυπτε σαν μία βόλτα, όπως ένα μικρό παιδί θα χάνονταν στους μαγικούς διαδρόμους ενός παιχνιδάδικου. Και σαν αφορμή για να ανακαλύψετε μικρά ή και μεγαλύτερα μαργαριτάρια ανάμεσα από τα χιλιάδες προϊόντα του Carousel.
Ευπρόσδεκτα όλα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Ημερομηνία λήξης των συμμετοχών ορίζεται η Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 23:59. Η κλήρωση και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.
- Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με νέα δημοσίευση στη σελίδα του Carousel στο facebook
- Τα έξοδα αποστολής του πίνακα θα τα επιβαρυνθεί το Carousel.
- Ο νικητής της κλήρωσης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Carousel εντός δύο εβδομάδων από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμεί (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, facebook, τηλεφωνικώς). Στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει επικοινωνία για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων η κλήρωση θα επαναληφθεί.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου