Για εμάς

Είμαι η Αγλαΐα κι έχω τρία παιδιά. Δύο μικρά κι ένα μεγάλο. Το μεγάλο, ο σύντροφός μου, πατέρας των άλλων δύο :) κι όλοι μαζί μία χαρούμενη οικογένεια που με κάθε τρόπο προσπαθεί να γεμίζει χρώματα την καθημερινότητά της! Tο Carousel γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των διαδρομών μας, πρώτα στο μυαλό κι έπειτα -αφού συνωμότησε το σύμπαν- στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως, σε μία μικρή πόλη της Μακεδονίας την Αλεξάνδρεια. Από τότε μάθαμε, μας έμαθε πολλά! Και οι καιροί άλλαξαν, δυσκόλεψαν, οι συνήθειες άλλαξαν όμως εμείς κρατάμε σταθερή αυτή την αξία, τη λάμψη, την ποιότητα του Carousel !
Είμαι ο Μανώλης κι απολαμβάνω τ' ότι η Αγλαΐα με βλέπει ακόμη σα παιδί. Εξάλλου, από μία ηλικία κι έπειτα, κάτι τέτοια πρέπει να τα απολαμβάνει ακόμη περισσότερο ο άνθρωπος :)) Από την άλλη εάν σβήσουμε κάθε κομμάτι παιδικότητας από μέσα μας θα είναι σα να προδίδουμε όλα αυτά που υποσχόμασταν στους εαυτούς μας όταν ήμασταν παιδιά. Νομίζω πως είναι υπέροχο να βλέπεις τον κόσμο με τον τρόπο ενός παιδιού και τυχερός αυτός που το καταφέρνει στο πέρασμα των καιρών.
Από τη πρώτη στιγμή το Carousel στο μυαλό μου δεν ήταν απλώς ένα κατάστημα, ένα e-shop, μία σελίδα στο facebook, ένα blog. Ήταν πολλά περισσότερα. Μία Ιδέα που θα μας έδινε τη δυνατότητα να εκφράσουμε την ανάγκη μας για δημιουργικότητα, να γνωρίσουμε ανθρώπους με τα ίδια πάθη, να ρίξουμε φως και χρώμα στον κόσμο που μας περιβάλλει. Ξεκινήσαμε με την απειρία μας, μόνοι μας αλλά με πείσμα, πάθος κι απίστευτη χαρά από την ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου. Θέσαμε υψηλούς στόχους: Υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας να αισθανόμαστε τον ενθουσιασμό και την αγνότητα των πρώτων ημερών να μην αφήσουμε την μαγεία να χαθεί από μέσα μας, η φλόγα και το πάθος να μη σβήσουν. Τα χρόνια περνούσαν με το Carousel να πηγαίνει όπου κι εμείς να βλέπει μέσα από τα μάτια μας να χαίρεται και να λυπάται μαζί μας κι εμείς να χαιρόμαστε και να λυπόμαστε μέσα από αυτό να το μαθαίνουμε και να μας μαθαίνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.
Και συνεχίζουμε. Με το ίδιο πάθος, με πίστη γι' αυτό που κάνουμε, γι' αυτά που θέλουμε και γι' αυτά που αγαπάμε. Επαναστατώντας με κάθε μέσο εναντίων της μιζέριας που τόσο πολύ επιδιώκεται να επιβληθεί στις ζωές μας.

Αγλαΐα Σταυρούλα - Μανώλης Κουτσάκας