Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Ξύλινο κουκλόσπιτο Bay TreeΈνα σπίτι βγαλμένο απ τα παραμυθένια μας όνειρα...
μας προκαλεί να περιπλανηθούμε μέσα του, να γίνουμε μικροσκοπικοί, να περάσουμε στο όνειρο...
Κι εμείς, άλλο που δεν θέλουμε, ξετρυπώνουμε εκείνη τη μαγική ασημόσκονη που έχουμε φυλάξει από τα χρόνια της παιδικής μας ηλικίας στην φόδρα κάποιου ξεχασμένου μας σακακιού, την πετάμε στον αέρα και με μιας όλα γίνονται εφικτά!Για να δείτε όλα τα ξύλινα κουκλόσπιτα του carousel.gr κάντε κλικ εδώ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

3 σχόλια:

  1. Παράλληλα με το blog γίνεται μεγάλη προσπάθεια για καταγραφή των στοιχείων των προϊόντων μας (τιμές, διαστάσεις κ.α.) και παρουσίασή τους σε νέα σελίδα. Ελπίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες (μία ή το αργότερο δύο εβδομάδες) θα είναι σε θέση να λειτουργήσει. Εάν επιθυμείτε νωρίτερα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με τους τρόπους που αναφέρονται στη σελίδα "Επικοινωνία" (http://carousel-gr.blogspot.gr/p/blog-page_12.html).
    Ευχαριστούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Carousel (www.carousel.gr) μπορείτε πια να βρίσκετε επιπλέον λεπτομέρειες για πολλά από τα προϊόντα που περιγράφονται στο παρόν blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή