Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Παραμονές Πρωτοχρονιάς...

Παρόλο το φορτωμένο του πρόγραμμα ξεκλέβει κάθε φορά λίγο χρόνο για μία στάση έξω από το CAROUSEL. Εκεί λοιπόν και τότε, μικροί και μεγάλοι έρχονται να τον προϋπαντήσουν, να τον δουν από κοντά, να του μιλήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του, να γλυκαθούν από λαχταριστές λιχουδιές, να πάρουν ένα δωράκι από τα χέρια του, να γεμίσουν...
τις καρδιές τους με μαγεία, με δέος.
  
Ο Άγιος Βασίλης στο CAROUSEL το 2007
Τη πρώτη χρονιά, όταν έφτασε το...
γράμμα του από τον Βόρειο Πόλο μείναμε με τα στόματα ανοιχτά. Ήταν αλήθεια; 
Κι όμως.
Ναι. Ήταν αλήθεια!  

Η χαρά μας τόσο μεγάλη που κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δεν σκέφτηκα να πιάσω την φωτογραφική για να απαθανατίσω ορισμένες από εκείνες τις στιγμές. Μόνο μία φωτογραφία στην αρχή, στις προετοιμασίες και μία στο τέλος, όταν ο κόσμος πλέον είχε φύγει κι εκείνος μας αποχαιρετούσε για να πάει να μοιράσει τα δώρα του σε μικρά και μεγάλα παιδιά όλου του κόσμου.  




Ο Άγιος Βασίλης στο CAROUSEL το 2008
Την επόμενη χρονιά χαρήκαμε πολύ που τον είχαμε και πάλι κοντά μας. 
Εγώ είχα γράψει 100 φορές τη φράση "Θα είμαι πιο ψύχραιμος" κι έτσι θυμήθηκα να πάρω την μηχανή και να απαθανατίσω ορισμένες από εκείνες τις στιγμές.



Ο Άγιος Βασίλης στο CAROUSEL το 2009
Το 2009 τα νέα είχανε διαδοθεί. "Στο CAROUSEL κάθε χρόνο, παραμονή Πρωτοχρονιάς κάνει στάση ο Άγιος Βασίλης!". Από νωρίς ο κόσμος ήρθε να τον προϋπαντήσει. Κι εκείνος, συνεπής, δεν άφησε κανέναν δυσαρεστημένο: Πρόσφερε απλόχερα δώρα, ελπίδα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 





Ο Άγιος Βασίλης στο CAROUSEL το 2010
Το 2010 ήταν μία δύσκολη χρονιά. Οι αγωνίες των μεγάλων έκαναν τα πρόσωπά τους πιο σκυθρωπά. Όμως ο Άγιος Βασίλης ήταν εκεί και πάλι. Για να προσφέρει ελπίδα και δύναμη στους μεγάλους, δωράκια και πλατιά χαμόγελα στα παιδιά.


Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών έγιναν βάλσαμο για τις ψυχές των μεγάλων. Και σαν ένα θαύμα, η Ελπίδα έγινε Δύναμη και η Δύναμη Πίστη. 
Πίστη ότι όλα, τελικά, θα εξελιχθούν όπως πρέπει.
Ότι όλα θα τα κάνουμε να είναι ΚΑΛΑ! 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου