Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η Tinkerbell στο Carousel


Δεν είναι λίγες οι φορές που δραπετεύει από την χώρα του "Ποτέ-Ποτέ". Κάποιες φορές ακολουθώντας τον Πίτερ Παν και κάποιες άλλες μόνη. Ορισμένες από αυτές έρχεται στο Carousel. Της αρέσουν τα ζωηρά χρώματα των αντικειμένων στα ράφια, τα σχήματα των ξύλινων παιχνιδιών, οι άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν.

Ααα, με τους ανθρώπους ενθουσιάζεται... ή σωστότερα, ενθουσιάζεται από την λάμψη που βλέπει στα μάτια των μεγάλων καθώς ξεχνούν τις έγνοιες τους έστω και για λίγο, όσο βρίσκονται ανάμεσα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, στα παιχνίδια των ονείρων τους, αυτά που θα ήθελαν να είχαν όταν ήτανε παιδιά... Ενθουσιάζεται και από το φως στα πρόσωπα των παιδιών καθώς περιπλανώνται μέσα σε αυτόν τον μαγικό κόσμο. Οι μεγάλοι τις περισσότερες φορές δεν την αντιλαμβάνονται. Τα παιδιά όμως την βλέπουν. Και βέβαια όταν αργότερα οι μεγάλοι ακούν γι' αυτήν, κλείνουν στα γρήγορα τη κουβέντα με εκείνο το γνωστό "ναι... ναι..." θεωρώντας πως πρόκειται απλώς για μία ακόμη ιστορία της ζωηρής φαντασίας των παιδιών. Εντάξει. Γι' αυτό άλλωστε είναι μεγάλοι.







Αυτό είναι ένα φωτιστικό κομοδίνου με παραστάσεις της Tinkerbell. Το φως διαπερνά από τις επιφάνειες δίνοντας μία παραμυθένια λάμψη στα χρώματα, στα σχέδια και στις παραστάσεις του.
   
Κι εδώ μία λεπτομέρεια σαν τις λεπτομέρειες που συνήθως μας διαφεύγουν. 
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου