Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Τετράδια για συνταγές μαγειρικής


(Για "Like" θα πρέπει να είσαι αποσυνδεδεμένος από το fb και να συνδεθείς μέσω αυτού.  Ευχαριστώ).

Εκείνο το βράδυ το αφιέρωσε για να γράψει αγαπημένες συνταγές μαγειρικής.
Πάντα ήθελε να το κάνει. Τα παιδιά είχανε κοιμηθεί. Γέμισε ένα ποτήρι με κρασί και συνέχισε.
Γράφοντας, εικόνες του παρελθόντος που συνδέονταν με τη κάθε συνταγή ζωντάνευαν στην μνήμη... Αναπολούσε τους καιρούς που είχε περάσει με την φίλη της, μικρές λεπτομέρειες της ζωής τους... χαρμολύπη... για όλα αυτά που πέρασαν, για όλα όσα γίναν...
Κάθε συνταγή και μία ανάμνηση, κάθε ανάμνηση και μία ιστορία... Χαμόγελα... γέλιο...
Εκείνο το βράδυ  ξανάζησε απ' την αρχή... θυμήθηκε ό,τι ο καιρός την είχε βάλει να ξεχάσει.
Στο τέλος έβαλε το τετράδιο σε έναν μεγάλο φάκελο κι έγραψε την διεύθυνση της φίλης από έξω.  Ήταν το πιο όμορφο δώρο που είχε κάνει. Στην φίλη που είχε τόσα χρόνια να τη δει αλλά και στον εαυτό της. Που είχε τόσα χρόνια να αναπολήσει...

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

5 σχόλια:

  1. Τι υπέροχο τετραδιάκι για συνταγές! Που μπορώ να βρω ένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείτε να τα βρείτε στο Carousel. Για λεπτομέρειες και λόγω του ότι δεν έχουμε προλάβει ακόμη να τα αναρτήσουμε στο e-shop του Carousel (www.carousel.gr), καλύτερα να επικοινωνούσατε τηλεφωνικά με το κεντρικό μας κατάστημα για να σας ενημερώσουμε σχετικά με διαθεσιμότητες κλπ. Με τη πρώτη ευκαιρία λοιπόν καλέστε μας στο 2333023721 ή στο 6974482034.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας! Εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το τετράδιο για συνταγές??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχουμε νέες παραλαβές μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με βιβλιαράκια συνταγών. Ελπίζουμε ότι θα προλάβουμε να κάνουμε νέα ανάρτηση με αυτά αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε και μαζί μας για πιο άμεση ενημέρωση.

      Διαγραφή