Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αφήγηση παραμυθιών στο Carousel



Κόκκινη κλωστή δεμένη...
στην ανέμη τυλιγμένη...
δως της κλότσο να γυρίσει...

παραμύθι ν' αρχινίσει!!!
Η βροχή μας προέτρεψε να στριμωχτούμε εντός του Carousel και... το τοπίο άλλαξε με μιας. Το γκρίζο του ουρανού αντικαταστάθηκε από τα χρώματα των παιχνιδιών, η ατμόσφαιρα ξεχείλισε από την μαγεία των παραμυθιών και οι ήρωές τους το 'φχαριστήθηκαν για τα καλά παρέα με τους μικρούς και τους μεγάλους που συμμετείχαν σε τούτο το ταξίδι!
Τα ωραία τώρα ξεκινούν...
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

4 σχόλια:

  1. Τι όμορφες φωτογραφίες! Ο μικρός μου ειναι 17 μηνων .... όταν μεγαλώσει λίγο θα εχω την τύχη να πηγαίνω κι εγω σε τέτοιες γλυκές φανταστικές συγκεντρώσεις!

    Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά αξίζετε όλοι σας τα συγχαρητήριά μας!
    Κατερίνα ήσουν εξαιρετική! Η αφήγησή σου, η θεατρικότητά σου! Μας άφησες εικόνες, μας μάγευσες, μας έκανες όλους να αισθανθούμε για λίγο παιδιά! Ήταν πολύ όμορφα! Το σημαντικότερό ήταν ότι το παιδί μου έμεινε ακούνητο και αμίλητο για μία ώρα, πράγμα αδύνατο γι' αυτόν! Αν σε θελήσω κανένα απόγευμα για έκτακτη βοήθεια στο σπίτι, θα σου τηλ!
    Να μην ξεχνάμε όμως και τους διοργανωτές και τους εμπνευστές της βραδιάς!
    Αγλαΐα και Μανώλη κι εσείς είστε άξιοι συγχαρητηρίων, που με το μεράκι σας, την αγάπη σας, την εργατικότητά σας, το ρομαντισμό σας, διοργανώνετε όμορφα πράγματα και μας δίνετε μια γλυκιά γεύση, μία όμορφη νότα στην γκρίζα και γεμάτη ρουτίνα καθημερινότητά μας! Να είστε όλοι καλά!!!!!!
    Μόρφω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγους μήνες που θα μπορείτε να βρίσκεστε κι εσείς σε παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματικά θα χαίρεσαι μέσα από τη χαρά του! Είναι υπέροχο το συναίσθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόρφω, τελικά το μήνυμά σου εθεάθη!!!
    Και σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή