Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ CAROUSEL!!! ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ KAI ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ CAROUSEL.GR!


1. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Carousel (www.carousel.gr) και γράψτε μας (κάτω από την ανακοίνωση της κλήρωσης, στο face book), το δώρο ή τα δώρα που σας άρεσαν/σας εντυπωσίασαν περισσότερο.
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση της κλήρωσης.

Με αυτό τον τρόπο συμμετέχετε κι εσείς στην κλήρωση του Carousel.gr για μία από τις τρεις δωροεπιταγές των 60,00 euro!

Προαιρετικά, χωρίς να αποτελεί δέσμευση για τη συμμετοχή, μπορείτε να γίνετε μέλη στο παρόν blog, στο blog του Carousel (τα παιχνίδια των ονείρων μας): Από το αριστερό πλευρικό πλαίσιο και το "γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου".


- Η διάρκεια για συμμετοχή στην κλήρωση είναι μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014.
- Οι τρεις τυχεροί θα ανακοινωθούν το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014.
Οι νικητές θα πρέπει να αφήσουν σχόλιο, στο face book, κάτω από την ανακοίνωση του αποτελέσματος και σε μήνυμα, τα στοιχεία αποστολής.
Η επικοινωνία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός μίας εβδομάδας από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (έως το Σάββατο 18/1/2014). Διαφορετικά η κλήρωση (για την περίπτωση και μόνο που δε θα υπάρξει επικοινωνία), θα επαναληφθεί για να αναδειχθεί νέος τυχερός.
- Για όσους έχουν ήδη κάνει like στο face book, αρκεί το σχόλιο κάτω από την ανακοίνωση της κλήρωσης και η κοινοποίησή της (share).
- Οι δωροεπιταγές θα ισχύουν για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα του www.carousel.gr.
- Η χρήση των δορωεπιταγών μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014.
- Τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται το Carousel*
* Σε περίπτωση που χρειαστεί να υπάρξουν περισσότερες από μία αποστολές για την ίδια δωροεπιταγή, τα έξοδα αποστολής για τις επόμενες αποστολές θα τα επιβαρυνθεί ο παραλήπτης.
- Σε περίπτωση που η παράδοση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε περιοχή η οποία έχει χαρακτηριστεί από την υπηρεσία courier ως "δυσπρόσιτη", ο παραλήπτης θα χρεωθεί έξοδα 2,5 euro. Εναλλακτικά μπορεί να παραλάβει το/τα προϊόν/τα από το πλησιέστερο υποκατάστημα της εταιρίας courier χωρίς καμία χρέωση.

Σας ευχαριστούμε που για μία ακόμη χρονιά μας στηρίξατε με την αγάπη σας!
Ας προσπαθήσουμε να σκορπίσουμε, στην νέα χρονιά που έρχεται, όσο περισσότερο χρώμα μπορούμε!
Χρόνια πολλά!!! 
και καλή επιτυχία!!!
------------------------------------------------

Ο διαγωνισμός προβάλλεται και από:
kerdise-to.gr (Εδώ)


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

2 σχόλια: