Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Νέος διαγωνισμός του Carousel.gr με δώρο τρεις υπέροχες τσάντες της συλλογής Gorjuss!!!




Όροι συμμετοχής:
1. Κάντε like στη σελίδα του Carousel.gr: https://www.facebook.com/Carousel.gr.TaPaixnidiaTwnOneirwnMas
2. Κοινοποιήστε τον διαγωνισμό ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/Carousel.gr.TaPaixnidiaTwnOneirwnMas/photos/a.400745079953291.105050.400525869975212/994015917292868/?type=1&theater
3. Επισκεφτείτε το eshop του Carousel carousel.gr και αφού περιηγηθείτε στις κατηγορίες του γράψτε μας σε σχόλιο (κάτω από την δημοσίευση του διαγωνισμού στο facebook) ένα τουλάχιστο προϊόν που σας άρεσε.

Προαιρετικά, χωρίς να αποτελεί δέσμευση για τη συμμετοχή, γίνετε μέλος στο παρόν blog: από το αριστερό πλευρικό πλαίσιο κλικ στο "γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου".

Πληροφορίες:
- O κάθε λογαριασμός έχει το δικαίωμα μίας συμμετοχής στον διαγωνισμό. Παρακαλούμε μη κοινοποιείτε περισσότερες φορές γιατί δυσχεραίνει την περισυλλογή των στοιχείων για την κλήρωση.
- Ημερομηνία λήξης των συμμετοχών ορίζεται η Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 23:59. Η κλήρωση και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 9 Μαρτίου.
- Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν με νέα ανάρτηση στη σελίδα του Carousel στο facebook: https://www.facebook.com/Carousel.gr.TaPaixnidiaTwnOneirwnMas
- Τα έξοδα αποστολής των δώρων θα τα επιβαρυνθεί το Carousel.
- Οι νικητές της κλήρωσης θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Carousel εντός δύο εβδομάδων. Στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει επικοινωνία για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Για να είσαστε πάντοτε ενημερωμένοι με τα νέα και τις προσφορές του carousel.gr μαρκάρετε τις δύο επιλογές στο αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται μόλις τοποθετήσετε το ποντίκι σας επάνω στο "Σας αρέσει" της σελίδας μας στο facebook.



Πληροφορίες για τα προϊόντα της κλήρωσης αλλά και για άλλα προϊόντα της συλλογής Gorjuss μπορείτε να βρείτε στη σχετική κατηγορία στο e-shop του Carousel.

Καλή επιτυχία!
--------------------------------------
Ο διαγωνισμός προβάλλεται και από: 
saveandwin.gr (εδώ)
kerdiseto.gr (εδώ)
diagonismos.gr
Σας άρεσε αυτή η δημοσίευση; Μοιραστείτε τη και με άλλους!

28 σχόλια:

  1. Ειναι υπέροχες!!!!!!!Πόσο θελω να ειμαι τυχερή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apla teleia!!! http://www.carousel.gr/%CE%A4%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%91%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81-%CE%9C%CF%80%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%8D/%CE%A3%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-santoro-gorjuss/%CE%A4%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%82-ruby

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι όλες τέλειες!!!! Αλλά πιο πολύ μου αρέσει η κάτω δεξία (μπλε)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρωτότυπα και όμορφα..........μπραβο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα ειναι καταπληκτικα,πανεμορφα,εχω ξετρελαθει....ενα μεγαλο μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ ομορφες οι τσαντουλες!!!!
    ποσο θα ηθελα μια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φωτεινη δριγκα
    Τελειες οι ομπρελλες kimmidoll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφες τσάντες, καλές επιτυχίες πάντα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλειο δωρακι!!! Τα ασυλίας Κουκλοσπιτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή