Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Νέος μεγάλος διαγωνισμός του Carousel.gr! Μπείτε στην κλήρωση για δώρα αξίας 100,00€ !

Στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, το www.Carousel.gr γεμίζει με υπέροχα δώρα και παιχνίδια! Και μέσα σε όλα αυτά σκαρώνει κι έναν πρωτότυπο διαγωνισμό!
Επιλέξτε ένα ή περισσότερα Παιχνίδια & Δώρα μέσα από το e-shop του Carousel αξίας έως 50,00€ !!! Εάν είσαστε εσείς ένας από τους δύο τυχερούς που θα αναδείξει η κλήρωση, τότε τα δώρα που θα επιλέξετε θα γίνουν δικά σας!

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό του Carousel.gr:
- Like στη σελίδα μας στο facebook
- Περιηγηθείτε στην κατηγορία "Παιχνίδια και Δώρα" του Carousel.gr. Γράψτε μας σε σχόλιο κάτω από την δημοσίευση του διαγωνισμού στο facebook ποιο προϊόν σας άρεσε περισσότερο κατά την περιήγησή σας. (Μπορείτε να αναφέρετε περισσότερα από ένα προϊόντα και όχι απαραίτητα αυτό που σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε εφόσον είσαστε μία ή ένας από τους πέντε τυχερούς μας φίλους)**.
- Κοινοποιήστε την δημοσίευση του διαγωνισμού από την σελίδα μας στο facebook (υποχρεωτικό για τη συμμετοχή) και σε όποιο άλλο μέσο θέλετε (προαιρετικά).

 Σημειώσεις Διευκρινήσεις:
Στον διαγωνισμό ΔΕΝ συμμετέχουν όλες οι κατηγορίες προϊόντων του Www.Carousel.Gr. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν τα προϊόντα της κατηγορίας "Παιχνίδια και Δώρα" του ηλεκτρονικού καταστήματος www.carousel.gr
- Ο διαγωνισμός λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 20/11/2016. Η ανακοίνωση των των δύο τυχερών φίλων μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21/11/2016 στην σελίδα μας στο facebook.
- Ο καθένας από τους δύο νικητές θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει μέσα από το Carousel.gr ένα ή περισσότερα προϊόντα των οποίων η αξία τους δε θα ξεπερνάει τα 50,00 €.
 - Εάν κάποιος θελήσει προϊόν ή προϊόντα μεγαλύτερης αξίας από το προβλεπόμενο ποσό της κλήρωσης, τότε, συμπληρώνοντας το υπόλοιπο ποσό της αξίας του προϊόντος που επιθυμεί, θα έχει τη δυνατότητα να το αποκτήσει.
- ** Το προϊόν ή προϊόντα που θα μας γράφετε στο facebook έπειτα από την περιήγησή σας στις κατηγορίες του www.carousel.gr δεν χρειάζεται να είναι το δώρο που σκοπεύετε να επιλέξετε εάν είσαστε μία ή ένας από τους νικητές της κλήρωσης. Γράψτε μας πιο από τα προϊόντα των κατηγοριών που παίρνουν μέρος στην κλήρωση σας σας έκανε εντύπωση.
- Η επιλογή των προϊόντων από τους δύο τυχερούς νικητές θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μεταξύ των προϊόντων τα οποία θα έχουν την ένδειξη "αγορά" έπειτα από την πραγματοποίηση της κλήρωσης. Η ενημέρωση προς το Carousel.gr θα πρέπει να γίνει άμεσα για να δεσμευτεί το προϊόν ή προϊόντα της επιλογής αυτής πριν υπάρξει περίπτωση εξάντλησης τους.
- Οι νικητές της κλήρωσης θα πρέπει να γνωστοποιήσουν προς τος Carousel.gr την επιλογή του προϊόντος που τους ενδιαφέρει το αργότερο μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες από την ανακοίνωση των ονομάτων της κλήρωσης.
- Τα έξοδα αποστολής και μεταφορικών είναι δωρεάν για τους νικητές του διαγωνισμού. Τα χρεώνεται το Carousel.
- Οι όροι και οι προϋποθέσεις του παρόντος διαγωνισμού μπορούν να τροποποιηθούν από τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές του Carousel.gr. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε θα συμβεί χωρίς να ενημερωθεί η παρούσα δημοσίευση.

Τις υποκατηγορίες μπορείτε τις βλέπετε:
Σε pc: Από τη πλευρική στήλη των φίλτρων, στο αναδυόμενο μενού "Υποκατηγορίες".
Σε τάμπλετ & κινητά τηλέφωνα: Στο τέλος κάθε κατηγορίας ανοίγοντας το μενού "φίλτρα"

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Καλή επιτυχία!
Σας άρεσε η ανάρτησή μας;
Θα χαιρόμασταν εάν την κοινοποιούσατε! :))

1 σχόλιο:

  1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥ,,,ΕΧΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ),,,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή