Το Carousel κι εμείς

Tο Carousel γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των διαδρομών μας, πρώτα στο μυαλό κι έπειτα -αφού συνωμότησε το σύμπαν- στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως, σε μία μικρή πόλη της Μακεδονίας, την Αλεξάνδρεια.
Από τη πρώτη στιγμή, για εμάς, δεν ήταν απλώς ένα κατάστημα, μία σελίδα στο facebook, ένα blog. Ήταν πολλά περισσότερα. Μία Ιδέα που θα μας έδινε τη δυνατότητα να εκφράσουμε την ανάγκη μας για δημιουργικότητα, να γνωρίσουμε ανθρώπους με τα ίδια πάθη, να ρίξουμε φως και χρώμα στον κόσμο που μας περιβάλλει. Θέσαμε υψηλούς στόχους: Υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας να αισθανόμαστε τον ενθουσιασμό και την αγνότητα των πρώτων ημερών, να μην αφήσουμε την μαγεία να χαθεί από μέσα μας, η φλόγα και το πάθος να μη σβήσουν. Τα χρόνια περνούσαν με το Carousel να πηγαίνει όπου κι εμείς να βλέπει μέσα από τα μάτια μας να χαίρεται και να λυπάται μαζί μας κι εμείς να χαιρόμαστε και να λυπόμαστε μέσα από αυτό, να το μαθαίνουμε και να μας μαθαίνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.
Χρόνια μετά, σε μία άλλη γωνιά της Ελλάδας, στην Άρτα, συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη αυτό που είχαμε ξεκινήσει, εκεί και τότε. Και συνεχίζουμε. Με το ίδιο πάθος, με πίστη γι' αυτό που κάνουμε, γι' αυτά που θέλουμε και γι' αυτά που αγαπάμε. Επαναστατώντας με κάθε μέσο απέναντι στη μιζέρια που τόσο πολύ επιδιώκεται να επιβληθεί στις ζωές μας.

Μανώλης Κουτσάκας - Αγλαΐα Σταυρούλα