Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Προσοχή στο σημάδι...


(Για "Like" θα πρέπει να είσαι αποσυνδεδεμένος από το fb και να συνδεθείς μέσω αυτού.  Ευχαριστώ).


Πόσο σταθερό χέρι έχετε; Από πόση απόσταση μπορείτε να πετύχετε τις κορύνες ή να περάσετε τα μπαλάκια κάτω από τις καμάρες;
Το μπόουλινγκ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. 
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από μαλακό κι αδιάβροχο υλικό. Είναι ελαφρύ και μπορεί να παιχτεί ακόμη και από παιδιά πολύ μικρής ηλικίας.Σε αυτό το παιχνίδι προσπαθούμε να περάσουμε τις λαστιχένιες μπάλες κάτω από τα πόδια των μικρών μας φίλων. Προσοχή όμως στο σημάδι γιατί εάν η μπάλα χτυπήσει κάποιον από αυτούς τότε τα πράγματα δεν είναι καλά για εμάς.... 
Οι τέσσερις φίλοι μας τα ζωάκια μας περιμένουν να παίξουμε μαζί τους. Με τα ειδικά μπαστούνια προσπαθούμε να περάσουμε τις μπαλίτσες κάτω από τα πόδια τους για να κερδίσουμε πόντους. Η υφασμάτινή τσάντα μας βοηθά να αποθηκεύσουμε και να μεταφέρουμε το παιχνίδι μας γρήγορα και εύκολα.
Οι διαστάσεις του είναι: 35x15x55 εκ.

Το κροκέ είναι ένα παιχνίδι δράσης που παίζεται από ένα έως και τέσσερα άτομα. Το σετ περιλαμβάνει ένα ξύλινο καροτσάκι όπου τοποθετούνται 4 μπαστούνια, 4 μπάλες, 9 μεταλλικές καμάρες, 2 ξύλινες ράβδοι έναρξης και λήξης του παιχνιδιού.


Γκολφ το βατραχάκι.
Από πόσο μακρυά θα μπορέσετε να σημαδέψετε την τρύπα για να πάρετε τους πόντους; Και τελικά με πόσες προσπάθειες θα τα καταφέρετε;Γκολφ για όλους!
Ένα φανταστικό παιχνίδι που μας μεταφέρει την χαρά, τη διασκέδαση και τις συγκινήσεις του αληθινού παιχνιδιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου