Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Έκτακτο



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τις τελευταίες ώρες η σελίδα www.carousel.gr έχει πέσει θύμα κυβερνοεπίθεσης. Συγκεκριμένα, κατά την προσπάθεια εισόδου σας στην σελίδα βρίσκεστε μπροστά σε μία προειδοποιητική οθόνη η οποία σας ενημερώνει ότι υπάρχει "κακόβουλο πρόγραμμα" κλπ. κλπ.
Όχι. Αυτό που είχε συμβεί ήταν η εγκατάσταση -από τρίτους- κώδικα ο οποίος παραπλανούσε τις μηχανές της Google για να ανιχνεύουν την σελίδα ως επικίνδυνη. 
Παίρνοντας την ευθύνη, διακυβεύοντας το όνομα και την αξιοπιστία μας, σας βεβαιώνουμε κατηγορηματικά πως σε καμία μα καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σε καμία περίπτωση ο υπολογιστής σας δεν θα κινδυνεύσει εάν συνεχίσετε την είσοδό σας στην www.carousel.gr. 
Εν τω μεταξύ έχουν γίνει όλες οι τεχνικές ενέργειες και ο κώδικας που δημιουργούσε το πρόβλημα εντοπίστηκε και αφαιρέθηκε. Ενημερώθηκε η Google γα να πράξει σχετικό έλεγχο και περιμένουμε την άρση της προειδοποίησης. Ελπίζουμε ότι μέχρι αύριο Κυριακή, το πολύ μέχρι τη Δευτέρα το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και την εμπιστοσύνη σας.

το ζήσαμε κι αυτό...   : )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου