Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Hello Kitty!


(Για "Like" θα πρέπει να είσαι αποσυνδεδεμένος από το fb και να συνδεθείς μέσω αυτού.  Ευχαριστώ).

Στον κόσμο της Kitty υπερισχύει το ροζ. Ακόμη και τα σύννεφα έχουν μία ροζ απόχρωση που σε κάνουν να υποθέτεις πως την ίδια απόχρωση θα έχουν και οι σταγόνες τους. Βέβαια η Kitty εύχεται να μη βρέξει για να μπορέσει να πάει στην εξοχή. Και βέβαια τότε δεν βρέχει.
Κάποιες φορές επιλέγει για βόλτα της την θάλασσα ενώ κάποιες άλλες επισκέπτεται το αγρόκτημα της φίλης για να κάνουν βόλτες με τα άλογα.
Η Kitty είναι αξιαγάπητη. Όλοι στον δρόμο την χαιρετούν κι όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για εκείνη.
Όταν κάποιος με το αμάξι του την ανταμώνει, σταματάει αμέσως για να την μεταφέρει έως τον προορισμό της. Κι αν του ζητήσει να καθίσει στη θέση του οδηγού, εκείνος με ευχαρίστηση δέχεται και της παραχωρεί το τιμόνι.
Στον κόσμο της Kitty όλα είναι τόσο ιδανικά, όλα είναι τόσο όμορφα φτιαγμένα...
Τα λουλούδια δεν μαραίνονται ποτέ και τα δέντρα είναι καταπράσινα, όσο τα θυμάται...
Το δωμάτιό της είναι το ομορφότερο που θα μπορούσε να έχει και οι φίλοι της...
είναι οι καλύτεροι φίλοι του κόσμου...
Χμμμ ναι... όλα είναι τόσο ιδανικά, όλα είναι τόσο όμορφα φτιαγμένα που... 
που ορισμένες φορές, γεμίζει μ' εκείνο το παράξενο συναίσθημα...
για μερικά δευτερόλεπτα...
σαν όλα γύρω της να... να μην είναι κάτι περισσότερα από ένα τρισδιάστατο παζλ... φτιαγμένα από ορθογώνια πολύχρωμα τουβλάκια... Και οι διαδρομές της, προσδιορισμένες από την διάθεση του κοριτσιού που κάθεται χαμογελαστό από επάνω της, στο πάτωμα ενός παιδικού δωματίου...
Hello Kitty! Η ίδια αγωνία βάζει τους ανθρώπους να αναζητούν τον Θεό τους... Όταν έχουν πια χρόνο να σκεφτούν. Στο αρνητικό φιλμ του δικού σου υπέροχου κόσμου.
Έχοντας αφορμή αλλά και εφόδιο το χαμόγελο του παιδιού όπου καθισμένο, στο πάτωμα ενός παιδικού δωματίου, παίζει ανέμελο με τα πολύχρωμα τουβλάκια του.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου