Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Κλήρωση ξύλινου πίνακα διπλής όψεως από το infoKids.gr και το Carousel.gr



Όταν η μελέτη των παιδιών μπορεί να συνδυαστεί με το παιχνίδι τότε το αποτέλεσμα εκπλήσσει τους πάντες. Αυτός ο ξύλινος πίνακας διπλής όψεως κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών και τα προτρέπει, εκτός από τα σχέδια και τις ζωγραφιές τους, να αποτυπώσουν επάνω του και τα μαθήματα της ημέρας!
Διεκδικήστε τον λοιπόν με την συμμετοχή σας στην κλήρωση που διοργανώνει το infoKids.gr σε συνεργασία με το Carousel.gr τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 14:00 μ.μ.
Γίνετε μέλη στη σελίδα του Carousel.gr!
Χαρακτηριστικά πίνακα:
Ξύλινος, διπλής όψης, η μία πλευρά αποτελείται από μαυροπίνακα για  γραφή με κιμωλία και η άλλη από λευκή επιφάνεια για γραφή με μαρκαδόρο. Στην λευκή επιφάνεια μπορούν να στερεωθούν 16 μαγνητικά σχήματα τα οποία περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Το ύψος του είναι 38,00cm, το μήκος 48,00cm, το πλάτος 33,00cm.

Όροι και προϋποθέσεις για συμμετοχή στη κλήρωση*:
* Κερδίστε έναν επιτραπέζιο σχολικό πίνακα διπλής όψεως από το carousel.gr.
* Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
* Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
* Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail*).
* Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
* Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
* Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
* Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
* Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

* Οι όροι και οι προϋποθέσεις προέρχονται από το σχετική ανακοίνωση του infoKids.gr

Δείτε το αρχικό άρθρο στη σελίδα του infoKids.gr και λάβετε μέρος στη κλήρωση κάνοντας klik ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!

(Η ανακοίνωση της κλήρωσης προβάλλεται επίσης και από το all4blogs.gr)
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου