Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Διαγωνισμός Carousel.gr & SuperMoms Rock: Δύο υπέροχες φιγούρες της σειράς Willow Tree!



Το πρώτο φως που λάμπει και γίνεται χαμόγελο, μυρωδιά, αγκαλιά, ήχος, που ξεκινάει μέσα από δύο ομόηχες συλλαβές κι επεκτείνεται προς τα αστέρια, προς το άπειρο, που γίνεται ο διάδρομος για να φτάσουμε τόσο ψηλά χωρίς τον παραμικρό φόβο όσο νοιώθουμε το άγγιγμα, το βλέμμα, τη παρουσία του. Αυτό το φως που όσο κι αν το αμφισβητήσουμε αργότερα, στις εποχές της άγριας εφηβείας, στέκεται εκεί για να μας συγχωρεί, έτοιμο να μας κρατήσει στα δύσκολα και να σταθεί κοντά μας σε όλα τα άλλα. Αυτό το μεγαλείο που το καταλαβαίνουμε απόλυτα μόνο τότε που στεκόμαστε στη θέση τη δική του... Τότε που αποκαλύπτεται και ξεχειλίζει από μέσα μας η πρωτόγνωρη τρυφερότητα, όταν ακούμε και όποτε ακούμε τις δύο ομόηχες συλλαβές να απευθύνονται προς το μέρος μας...
Πόση από την ποσότητά του μπορούν να χωρέσουν οι φράσεις; Ποιοι στίχοι μπορούν να το περιγράψουν; Ποιες νότες μπορούν να συνθέσουν τη μελωδία του; Πάμε να του αφιερώσουμε μία ημέρα κι ας γνωρίζουμε ότι δεν χωράει πουθενά.
Στις 11 Μαΐου γιορτάζουμε τη μητέρα!

Κλικ στην φωτογραφία για πληροφορίες σχετικά με τη παράσταση Tenderness 

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας το Carousel.gr σε συνεργασία με τη SuperMoms Rock θα χαρίσει από μία υπέροχη φιγούρα της σειράς Willow Tree σε δύο τυχερούς φίλους! Πρόκειται για την παράσταση "Tenderness" στην οποία αποτυπώνεται με ένα μοναδικό τρόπο η τρυφερότητα μεταξύ μητέρας και παιδιού.

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1) Κάντε like στις σελίδες Carousel.gr (https://www.facebook.com/Carousel.gr.TaPaixnidiaTwnOneirwnMas?ref=hl) SuperMoms Rock (https://www.facebook.com/SuperMoms.Rock)
2) Αφήστε σχόλιο και κοινοποιήστε τη φωτογραφία του διαγωνισμού
3) Follow στο προφίλ https://www.facebook.com/sofia.hiphop.gr
Προαιρετικά, χωρίς να αποτελεί δέσμευση για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση, μπορείτε να γίνετε μέλη στο blog του Carousel (τα παιχνίδια των ονείρων μας) (http://carousel-gr.blogspot.gr/): Από το αριστερό πλευρικό πλαίσιο και το "γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου".

Η διάρκεια για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι μέχρι και την Κυριακή 18 Μαΐου 2014.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2014
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Εάν μοιραζόσασταν αυτή την ανάρτηση και με άλλους θα επιβραβεύατε την προσπάθειά μας.

2 σχόλια:

  1. Απλα υπεροχα ...μενω θεσσαλονικη εχετε ολη την σειρα willow tree? Με ενδιαφερουν για αγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας.
      Δείτε εδώ: http://www.carousel.gr/gift/willow-tree.html
      Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή